Frigolu Nakliyat Taysad

Frigolu Nakliyat Taysad

Frigolu Nakliyat Taysad Gıda ürünleri depolama alanlarının orta büyüklükte, çift kapılı veya içeriden bölmeli; karşılıklı açılmayan körüklü kapılı, yerden yüksek, kolay temizlenebilen, filtre edilen ısı, rutubet ve temizlik kontrollü bir atmosfere sahip olması şart. Soğuk saklanması gereken farklı gıda ürünleri ve medikal ürünler farklı derecelerde saklanmalı. Bu nedenle her sıcaklık için farklı ürünlerin saklanmasına imkan veren box in box dediğimiz odalar yapılmalı. İçlerinde plastik paletlerin kullanılması; elektrikli forkliftlerin çalışması ve çalışanların iş güvenlikleri de dikkate alınarak kolay temizlenebilen özel elbiseler giymesi gerekiyor.

Bu depolarda böcek ve kemirici mücadelesine önem verilmesi zorunlu. Aksi halde ciddi sağlık sorunları ve maddi zarara yol açmaktadır. Gıda ürünleri belirli raf ömürlü ürünler. Özellikle et ve et ürünleri; balık, süt ve süt ürünleri, taze sebze ve meyve; dondurulmuş gıdalar çok özel şartlarda fabrikalardan frigolu araçlarla uygun ısıya uyum sağlayabilecek dağıtım merkezlerine taşınmalı; bu depolarda taze gıdalar çok kısa ve dondurulmuş ürünler; daha uzun zaman içinde saklanmalı ve tekrar frigolu araçlarla satış merkezlerine taşınmalıdır. En kısa zamanda satılmalı ve tüketilmelidir.

Frigolu Nakliyat Taysad günümüzde henüz lojistik köy ve lojistik merkez çalışmaları ihtiyacı karşılayamadığı; canlanmadığı için İstanbul, Adana, Mersin, İzmir gibi nüfusun yüksek olduğu şehirlerde hem üretilen ürünlerin saklanması; hem de farklı illerden gelen ürünlerin depolanması için farklı soğuk hava depoları kuruluyor. Firmamız, herkese hizmet verecek birkaç soğuk hava tesisi kurmuş ve işletmesini üzerine almıştır. Soğuk zincir içinde taşınacak ürünler frigorifik tırlarımızla geliyor. Tesislerimizde farklı ısı ve konumlarda saklanıyor. Frigolu araçlarımızla özel şartları sağlayarak deneyimli elemanlarımız ve en üst kalite arabalarımızla aktarımı sağlıyoruz.

Frigolu Nakliyat Taysad dondurulmuş veya soğuk taşınması, depolanması, dağıtımı gereken olan gıdalarda zamanla ısının değişmeden hizmet verilmesi gerekiyor. Bu da ancak araçlarda, depolarda hatta satış yapılan noktalarda ısının kayıt altına alınmasını ve raporlanmasını gerektiriyor.  Aynı anda bir çok firmanın ürünü ortak satış noktalarına teslim edilir. Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğumuz için zaman kavramına özen göstermekteyiz.

İletişime geçmek için tıklayınız.

Bir cevap yazın